Praktijken


Fysio Centrum Beilen

logo Fysio Centrum

Het Fysio Centrum is een dynamische praktijk met een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen. Er zijn verschillende specialisaties en behandelmethoden mogelijk. Hiermee willen zo goed mogelijk bij uw wensen aansluiten. Door de korte lijnen binnen het team is er veel mogelijkheid voor overleg, waarbij we zo goed mogelijk kijken welke methode het beste bij u aansluit. We voldoen aan de hoogste kwaliteits- en doelmatigheidseisen, die onder andere door de zorgverzekeraars aan ons gesteld worden. Dit houdt in dat we kwaliteitsgericht, innovatief en maximaal transparant zijn
 

Expertise Centrum BeilenExpertise Centrum
Het natuurlijke herstellende vermogen van het lichaam ondersteunen
 
Het Expertise Centrum is gespecialiseerd in de behandeling van hardnekkige pees, spier en gewrichtsklachten. Op de locaties in Beilen en Klijndijk is geavanceerde apparatuur aanwezig om door middel van diagnostiek via echografie je klacht in beeld te brengen. Met Shockwave therapie of EMTT (extracorporale magnetotransductie therapie) kan dan je klacht worden behandeld waarmee de pijn en beperking in veel gevallen en voor een groot deel kan worden weggenomen. 

Kijk op Expertise Centrum voor meer informatie of bel voor een vrijblijvend orienterend gesprek met een van onze therapeuten.

0593-524059

Fysio Fitness Beilen

Fysio Fitness Beilen onderscheid zich door persoonlijke aandacht en individueel afgestemde trainingsprogramma's.
Het bevorderen van een gezonde levensstijl en vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. 
 
Zo kun je bij ons terecht voor Fitness, voedingsbegeleiding/advies, groepstrainingen, personal training. Fysio Fitness is voor iedereen die op een actieve en verantwoorde manier wil bewegen. Om zo fit en gezond te worden en/of te blijven. Je wordt altijd begeleid door een bewegingsdeskundige waardoor je altijd verantwoord traint.
Kom eens langs om een kijkje te nemen of voor een proefles. 

Kinder- en jeugd GGZ
praktijk Noorderblinck

logo Noorderblinck GGZ Praktijk Noorderblinck is een kleinschalige Kinder- en Jeugd (K&J) psychiatrie praktijk.
In de maatschap werken een (K&J) psychiater, psychologen en vaktherapeuten.
Vanuit professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid bij de cliënt wordt ambulante K&J psychiatrische zorg en psychotherapie aangeboden aan cliënten tot 23 jaar.
Behandeling is gericht op het herstel en/of optimaliseren van de persoonlijkheidsontwikkeling van kinderen en jeugdigen die hierin belemmeringen ondervinden, met als inzet een vergroting van de ontwikkelingskansen.
We zijn te bereiken via e-mail (info@noorderblinck.nl) en telefoon (0593-540550).
 

Klinq

Praktijk voor logopedie preverbale logopedie stottertherapie
lezen en spellen
reflexintegratie

Klinq Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Klinq terecht voor de behandeling van taalproblemen, spraakproblemen, stemproblemen, een gevoel van een brok in de keel (globus), slikklachten,  klachten omtrent de ademhaling, afwijkend mondgedrag, problemen met eten en drinken of met  lezen en spellen en/of dyslexie. Ook bieden wij stottertherapie en reflexintegratietherapie. Meer informatie vindt u op onze website en u kunt altijd contact met ons ons opnemen.
www.klinqpraktijk.nl | 06 10601371

 
 

Kinderfysiopraktijk Fysie Op Kids

logo Fysie op kids De kinderfysiotherapie praktijk Fysie op Kids heeft verschillende locaties in de provincie Groningen en Drenthe. 
Kinderfysiotherapeuten Anita Siebring en Jantine Booij zijn werkzaam op de locatie in het gezondheidscentrum de Lijnwoerd.
De kinderfysiotherapeut oefent en begeleidt kinderen van 0 tot 18 jaar om de juiste voorwaarden te bereiken voor een optimale ontwikkeling van houding, beweging en conditie. 
De kinderfysiotherapeut heeft specifieke kennis van de normale en afwijkende ontwikkeling van kinderen en kan derhalve vaststellen of de ontwikkeling van het kind normaal, vertraagd of pathologisch is. De kinderfysiotherapeut heeft de juiste vaardigheden om kinderen (en ouders) te begeleiden naar optimaal functioneren. 
 
Op onze website vindt u onder meer informatie over de praktijk en over het onderzoeken en behandelen van kinderen. Heeft u na het lezen nog vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een e-mail naar info@kinderfysiotherapie-praktijk.nl of neem telefonisch contact met ons op via 050-5033830 of 06-28180135. 
 

Verloskundigenpraktijk MiddenDrenthe

logo Verloskundigenpraktijk MiddenDrenthe
Zwanger?
Voor een persoonlijke, professionele begeleiding van zwangerschap, bevalling en kraamtijd  ben je van harte welkom bij Verloskundigenpraktijk Midden-Drenthe.
 
Coaching, begeleiding, risicopreventie en voorlichting.
 
Ellen Huizenga, Annette Mulder en Stephanie van den Berg
Tel. 0593-541495
Spreekuur volgens afspraak
 

Stadtmüller Schoenen, orthopedie, podologie en podotherapie

logo Stadtmuller
Stadtmüller biedt service en deskundigheid van onze medewerkers op het gebied van Orthopedie, Podologie en Podotherapie. 
Stadtmüller streeft ernaar om samen met de klant, met welk voet- of houdingsprobleem (semi)orthopedische schoenen functioneel en comfortabel te maken, maar ook modieus en trendy.
In onze vestigingen in Meppel en Klijndijk en onze aanmeetlocaties in Leeuwarden, Beilen en Emmen, staan onze gediplomeerde medewerkers voor u klaar. Wij maken gebruik van de nieuwste machines en modernste technieken. Zo kunnen wij gegarandeerd een verantwoord en kwalitatief hoogstaand product leveren.
Voor (semi)orthopedische schoenen en steunzolen bent u bij Stadtmüller op het juiste adres!
 
Wilt u meer informatie of meteen een afspraak maken? Bel: 0522-760188

Medisch Pedicure Alie van der Ploeg

Logo Alie van der Ploeg Cosmetische, Diabetische en Reumatische behandelingen
Specialisaties: Nagelbeugeltechnieken en Ortheses
 
Aangesloten bij Provoet en ingeschreven bij het KRP
 
Telefoonnummer: 06-81148468
email: alievdploeg@live.nl
 

Praktijk voor Haptotherapie
Alyt van Dijk

Logo Haptotherapie Alyt van Dijk
Door te luisteren naar de signalen van je lichaam kom je in contact met je werkelijke gevoelens en emoties, zoals verdriet, vreugde, angst en boosheid. In de haptotherapie leer je deze gevoelens te plaatsen: wat vertellen ze over jou en hoe kun je er mee om leren gaan. Ook kun je je gevoel gebruiken in je dagelijks leven. Het worden dan een soort richtingaanwijzer voor de keuzes die je maakt.
 
Op basis van wat je voelt, kom je dan tot denken en handelen. Als we onze gevoelens en emoties begrijpen en er mee om kunnen gaan, staan we sterker in ons leven. We weten beter wie we zijn en wat we echt willen.
 
Hiervoor kun je terecht bij de Praktijk voor Haptotherapie van Alyt van Dijk in Beilen.
Telefoon: 06-21718070
E-mail: info@alytvandijk.nl

Dietheek

https://www.dietheek.nl/
Diëtheek gelooft dat een gezond leven begint bij de juiste voeding. Goede voeding helpt u gezond en fit te houden. Soms vraagt uw gezondheid echter om een aanpassing van uw voeding.
 
Diëtheek geeft verantwoorde, persoonlijke voedingsadviezen om deze aanpassing op een praktische en realistische manier in uw leven in te passen.
 

Een Diëtheek diëtist is niet alleen dé deskundige bij uitstek op het gebied van voeding, maar is ook een goede coach om u te steunen bij de verandering in uw leefstijl.

Diëtheek maakt gebruik van de ruimte in de Lijnwoerd, de spreekkamer van de diëtist bevindt zich zowel op de begane grond (donderdag) als op de 1e verdieping (vrijdag).

U kunt bij binnenkomst plaatsnemen in de centrale wachtruimte. De diëtist haalt u op voor de afspraak.
088-4253600
info@dietheek.nl

Medipoint

Medipoint

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. U kunt bij Medipoint terecht met al uw zorgvragen over een groot aantal hulpmiddelen. 

Bij dit uitleenpunt kunt u verschillende kleine hulpmiddelen zoals bijv. een rolstoel, bedverhogers, toiletstoel en drempelhulpen ophalen of retourneren.


Openingstijden uitleenpunt Beilen:

Maandag t/m vrijdag: tussen 10:00 - 15:00

Voor vragen over hulpmiddelen, lenen van grotere hulpmiddelen of overige informatie kunt u bellen met Medipoint: 088 1020100 of breng een bezoek aan de website www.medipoint.nl.

Anneke Bos Leefstijl 

Anneke Bos Een diversiteit aan behandelmogelijkheden om jou te steunen in keuzes voor gezondheid en welzijn: zorg met een glimlach.
 
Uw arts voor:
 •  Leefstijlcoaching:
  Jouw keuzes, voeding, beweging, slaap, stress of welzijn: spelenderwijs kleine of grote stappen maken.
 • Alcohol en drugs, met mate?
  Wat is genoeg en wat is te veel, en, wie is de baas over wat je gebruikt?
 • Stoppen met roken
  Onder professionele begeleiding een groter kans van slagen...
 • Toe aan ontspanning?
  Massage en / of ontspanningsoefeningen, afgestemd op jou.
Anneke Bos-Root, leefstijlcoach, verslavingsarts.
www.annekebosleefstijl.com
info@annekebosleefstijl.com  
06 12253350